Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков отново ще облече жълто-синия

...
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков отново ще облече жълто-синия
Коментари Харесай

Шоу!Ицо Стоичков облича екипа на Марица

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков още веднъж ще облече жълто-синия екип на родния си " Марица ".

Това ще стане на празника по случай 100-годишния празник на клуба от Кършияка. На стадиона под комина на Захарната стягат грандиозно шоу в неделя, а най-титулуваният български футболист е удостоверил присъединяване си в мача сред ветераните на отбора и събирателен тим на Пловдив, оповестява локалният уебсайт Марица.

Камата ще изведе с лентата отбор, в който ще бъдат още героят от Съединени американски щати 94 Георги Георгиев (Гецата), футболист №1 на България за 1999 година Сашо Александров (Кривия), Костадин Видолов, Запрян Раков, първенецът с Локомотив Пловдив и Левски Красимир Димитров, игралият в Серия А някогашен национал Красимир Чомаков, Васил Кръстев, Румен Христов (Ромарио) и още доста пелета от Кършияка. Треньори на тима ще бъдат Владимир Фатов и Стефан Тахчиев (Бума).

Срещу тях ще се изправи звездна селекция с треньори Христо Бонев и Петър Зехтински. Участието си са удостоверили Георги Иванов (Гонзо), Александър Тунчев, Марин Бакалов, Лилчо Арсов, Георги Илиев и доста други.

Празненствата ще стартират с мач сред деца от школата на Марица в 10 часа, а 60 минути по-късно ще бъде и дуелът сред звездите

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР