Меган Маркъл заяви миналата седмица, че е отхвърлила роли на

...
Меган Маркъл заяви миналата седмица, че е отхвърлила роли на
Коментари Харесай

Меган Маркъл се изчерви, фенове ѝ припомниха стара секс сцен...

Меган Маркъл съобщи предходната седмица, че е отхвърлила " функции на кукли ", тъй като не е желала да я одобряват като някое Барби. След това обаче снимала непристойна сцена в тийн сериала " 90120 ", напомня Daily Mirror.

Видеото набра скорост в обществените медии преди време и в този момент отново стана известно, откакто тя изясни в подкаст Archetypes, че е напуснала " Сделка или не ", тъй като й било неприятно да я одобряват като лековато момиче. 

 

 

Това припомняне на присъединяване й, даде мотив на хората да я разясняват. Във въпросната сцена има намек, че героинята й прави орален секс в кола. 

Във видеото, което се върти в мрежите, героят Итън, който се играе от Дъстин Милиган, е сюрпризиран, когато приятелката му Ани, изиграна от Шенай Граймс, го вижда да седи в колата си. До него е Меган. По изражението му се познава, както и по това че си загащва облеклата, че нещо горещо е ставало в автомобила. И главата на Уенди - Меган Маркъл, внезапно отскача от скута му и се вижда през стъклото. 

В " Сделка или не ", Меган беше известна като Куфарче № 24 - в облика на мацка, които разчиташе само на " хубостта, а не на мозъка ".

След 34 епизода на шоуто на NBC - за които тя печелеше до $28 000 (£25 000) на седмица, тя напусна, тъй като сподели, че се уморила да бъде възприемана единствено като хубавица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР