Меган Маркъл успешно изпълни мисията си да превърне личния си

...
Меган Маркъл успешно изпълни мисията си да превърне личния си
Коментари Харесай

Меган отново вбеси Великобритания - няма да повярвате за каква се представя

Меган Маркъл сполучливо извърши задачата си да трансформира персоналния си живот в цялостен цирк и даже не знаем за всички дейности, които е направила в тази посока, до момента в който към момента беше във Англия с принц Хари. Но с времето научаваме нови и нови обстоятелства. Както се случи и през днешния ден.

Оказа се, че херцогинята на Съсекс още веднъж е подразнила съществено Англия, освен това с деяние, осъществено още през 2019 година, когато даде живот на първородния си наследник Арчи. Тогава тя е била задължена да уточни специалността си в акта за раждане на детето, тъй като това е част от изискванията за сформиране на документа в Обединеното кралство. И каква професионална активност е показала Меган тогава, съгласно вас? Тази, за която всички, когато сме били дребни момиченца сме мечтали - принцеса.

 Арчи, Меган Маркъл

Наскоро документът стана формален, а обществото остана потресено от обстоятелството, че Маркъл е вписана като "Принцеса на Обединеното кралство ". От акта за раждане излиза наяве и че първото име на Меган е Рейчъл, само че всички я назовават както е позната сега още от дребна.

Припомняме ви, че някогашната холивудска актриса получи купата херцогиня на Съсекс през май 2018 година, когато мина под венчило и се врече във безконечна честност на принц Хари. И обществото очакваше, че специалността, която ще бъде посочена в акта за раждане на Арчи, е само херцогиня.

 принц Хари, Меган Маркъл

Известно е, че чисто механически Меган не може да се назова принцеса, само че истината е, че откакто се омъжи за принц Хари, тя автоматизирано е получила купата му в женски вид.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР