Меган Маркъл се оказва тройно по-популярна и търсена в социалните

...
Меган Маркъл се оказва тройно по-популярна и търсена в социалните
Коментари Харесай

Меган – 3 пъти по-търсена от Бионсе

Меган Маркъл се оказва тройно по-популярна и търсена в обществените мрежи от самата Бионсе. Това сочат изследванията на маркетинговата компания Sеmrus, представени от английски медии. Пак съгласно тях сега, в който кралската снаха се върне на работа в Холивуд, акциите й ще скочат още повече.

Междувременно стана ясно, че профилът на Хари и Меган в Инстаграм към този момент има повече почитатели от този на Уилям и Кейт. Sussex Royal може да се похвали с 11, 1 гости, а Kensington Royal – с 11 милиона, без значение, че съществува от по-дълго време. Приливът на нови почитатели в акаунта на херцозите на Съсекс стартира със страшна мощ, откакто те оповестиха, че повече не желаят да бъдат „ старши членове “ на монархическата фамилия и избират свободата.

Уилям и Кейт имат 1982 поста, а Хари и Меган от април насам – 185. Въпреки че споделянията и на двете фамилии генерират подобен междинен брой лайкове, изказването на двамата Съсекс, че се отдръпват от кралските си отговорности, събра 2 милиона лайка. За рождения си ден Кейт получи „ единствено “ 1, 2 милиона. Самите Уилям и Кейт следват в обществените мрежи не повече от 100 индивида, до момента в който Хари и Меган всеки месец усилват контактите си, като най-често се включват в благотворителни акции. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР