Меган Маркъл може и да се ползва с редица привилегии,

...
Меган Маркъл може и да се ползва с редица привилегии,
Коментари Харесай

Ето защо Меган Маркъл не получи пръстена на принцеса Даяна

Меган Маркъл може и да се употребява с редица привилегии, идващи с купата й на херцогиня, само че е лишена от една със сантиментална стойност, и то от личния си брачен партньор. Вместо на нейната ръка, годежният пръстен на починалата принцеса Даяна свети върху тази на Кейт Мидълтън. А първичният проект е бил различен.

След гибелта на Лейди Ди, двамата й синове Уилям и Хари си разпределят нейните бижута. Първи баткото избира часовника Cartier, който е обичан както на него, по този начин и на майка му приживе, написа начин на живот.бг.

 Снимка 308839

Източник: tlc

Принц Хари пък се стопира на годежния пръстен с голям камък и с усмивка признава, че постоянно го е мразел, тъй като все го е убивал, когато Даяна го държи за ръката. Но все пак, или пък точно поради това, го взима за себе си и за бъдещата си брачна половинка.

Години по-късно обаче, когато вижда, че връзката на Уилям и Кейт върви към брак, Хари прави повече от благ жест към брат си. Той му дава годежния пръстен на Даяна , смятайки, че е по-редно да бъде носен от неговата брачна половинка, която един ден ще стане и дамата до краля на Англия, написа Cosmopolitan.

 Снимка 307569

Източник: GettyImages

Уилям, несъмнено, не отхвърля този жест и през 2010 година пада на колене пред своята годеница Кейт Мидълтън с бижуто освен с голям камък, само че и с голяма сантиментална стойност .

Все отново, с цел да няма ядосани, принц Хари сътвори по своя концепция неповторим пръстен за своята Меган, на който също блестят камъни, били преди време в кутийките за бижута на Лейди Ди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР