Меган Маркъл и принц Хари посетиха Ню Йорк, което беше

...
Меган Маркъл и принц Хари посетиха Ню Йорк, което беше
Коментари Харесай

Копира ли Меган стила на Мишел Обама

Меган Маркъл и принц Хари посетиха Ню Йорк, което беше и първата им персонална разходка след раждането на щерка им Лилибет през юни. По време на престоя си Меган сменила няколко тоалетa, а с някои от тях изумително напомняла визията на Мишел Обама - бившата първа дама на Съединени американски щати, написа уеб сайтът marieclaire.ru.

По време на визитата си в учебно заведение в Харлем, Меган е била облечена с палто от кашмир Loro Piana в цвят бордо. Широките й панталони и обувките са били в същата тоналност. Визията й много припомня на тази на Мишел Обама по време на инаугурацията на Джо Байдyн, пишат от изданието. Тогава някогашната първа дама на Съединени американски щати бе облечена с необятен формален панталон и палто в същия ослепителен цвят. 

Интересен факт е, че изборът на този колорит напълно не е инцидентен. Това е един от формалните цветове на суфражистското придвижване. Възможно е по този метод Меган освен да желае да се приближи до стила на Мишел Обама, а и да акцентира съпричастността си с битката за правата на дамите.

Според стилния редактор на сп. " Вог " Джанел Окводу Меган може да черпи ентусиазъм в стила на Обама, поради сходното им състояние - Мишел Обама се отказа от формалните си отговорности, когато напусна Белия дом, тъкмо както Маркъл се отхвърли от кралските си обвързаности, напускайки Обединеното кралство. 

Меган в никакъв случай не е крила, че се възхищава на Мишел Обама. През 2019 година херцогинята персонално взе изявление на някогашната първа дама за английския " Вог ".

В мрежата се появили мнения, че изборът на аутфити от Меган може да е подбуден от интереса й към американската политика, написа ladyzone.bg. Херцогинята обаче не е потвърждавала сходни упоритости.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР