Меган Маркъл е известна като един от най-социално ангажираните членове

...
Меган Маркъл е известна като един от най-социално ангажираните членове
Коментари Харесай

Какви са думите на една мистериозна жена, които окуражават Меган Маркъл преди сватбата с принц Хари

Меган Маркъл е известна като един от най-социално ангажираните членове на кралското семейство. Херцогинята на Съсекс е буен бранител на правата на дамите, способства за разнообразни начинания в поддръжка на тази идея и постоянно приказва за казуса с неравенството сред половете. 

В най-скорошния епизод от нейния подкаст “Арехитипи ”, Маркъл показа завладяваща информация за вдъхновяващите думи на една тайнствена дама, отправени към нея единствено няколко дни преди сватбата ѝ с принц Хари през 2018 година. Маркъл не пожела да назове името на дамата, с цел да не засегне нейната дискретност, само че показа че това е “много, доста авторитетна и вдъхновяваща жена ”.

 принц хари меган маркъл Getty

“Тя ми сподели, че знае, че животът ми се трансформира, само че ме помоли да не се отхвърлям от активизма си. Да не се отхвърлям, тъй като това значи толкоз доста за дамите и девойките “, показа Маркъл. 

Маркъл не крие, че тези мъдри думи били от основно значение за нея с цел да се придържа към застъпничеството си за дамите. 

„ Продължих да работя за дами и девойки, тъй като има значение, да. Но и тъй като тя ме насърчи да го направя. Колективният глас на всички ни, който споделя, че има значение, може би е смисълът, ” прибавя Маркъл. 

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Страстта на херцогинята на Съсекс към активизма и правата на дамите датира от времето, когато тя е била единствено на 11 години . Гледайки реклама на Procter & Gamble, рекламираща сапун за миене на съдове единствено за дами, предиздвикала Маркъл да осъди сексизма. 

„ Не мисля, че е вярно децата да порастват, мислейки тези неща, че просто мама прави всичко, “ упорства Маркъл. 

През 2018 година, няколко месеца преди сватбата си с принц Хари, тя приказва на първия годишен конгрес на Кралската фондация, наблягайки значимостта на чуването на дамите. 
 Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня  Меган Маркъл по аления килим преди да стане херцогиня
„ Чувам доста хора да приказват за овластяването на девойките и овластяването на дамите – ще чуете хора да споделят, че оказват помощ на дамите да намерят гласа си. По създание не съм съгласна с това, тъй като дамите не би трябвало да намерят своя глас, те би трябвало да бъдат овластени да го употребяват и хората би трябвало да бъдат призовани да слушат. “ 

Съвсем неотдавна херцогинята на Съсекс беше видяна да носи тениска с надпис „ Жени, живот, независимост “, написани на фарси на фона на митингите против насилието над дамите в Иран.
 Ето я и булката Меган Маркъл - прелестна е!  Ето я и булката Меган Маркъл - прелестна е!  Ето я и булката Меган Маркъл - прелестна е!  Ето я и булката Меган Маркъл - прелестна е!
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР