Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо тайно

...
Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо тайно
Коментари Харесай

Най-вдъхновяващите фрази на Меган Маркъл

Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо скрито гадже, а по-късно и избраница на принц Хари. Сега към този момент държанието й би трябвало да бъде съобразено с кралския протокол. Въпреки че тя не един път е доказвала, че не обича разпоредбите.

През годините като известна персона Меган Маркъл в никакъв случай не е бягала от публичността. От интервютата й могат да се извадят не една и две вдъхновяващи изречения . Те демонстрират най-добре по какъв начин актрисата е станала това, което през днешния ден целият свят вижда.

 Снимка 340101

" Да ръзасъждавам върху това от кое място съм пристигнала, ми оказва помощ да правя оценка и уравновесявам това, което имам през днешния ден. " Маркъл е родена в средностатистическо семейство на афроамериканка и бял мъж. През 2016 година се трансформира в най-търсената актриса в търсачката Гугъл. И очевидно добре знае, че дървото без корени няма по какъв начин да пораства.

 Къде ще сключат брак принц Хари и Меган Маркъл
Къде ще сключат брак принц Хари и Меган Маркъл

Събитието по часове

" Винаги съм желала да бъда жена, която работи крепко. Именно работа е моята храна за душата " , споделя актрисата преди две години. Е, очевидно любовта е по-изпълваща и значима от специалността, тъй като компромисът към този момент е на разположение.

 Снимка 340103

" Съществува митът, че хората, които се занимават с доброволческа активност, имат схващане на избавител. Но истината е, че тази характерна връзка е реципрочна. " Освен с актьорство, дълги години Меган се занимава и с благотворителни дела. Със сигурност те ще не престават и ще бъдат още по-успешни в ролята й на брачна половинка на принц Хари.

" Не му отделяй и пет минути, в случай че не си подготвен да му посветиш пет години. " Нямаме подозрение, че Маркъл постоянно е знаела какво желае да реализира и по какъв начин тъкмо да го направи. Бъдещата кралска женитба е следващото доказателство.

 Снимка 340102

" Жените са половината от популацията на Земята. Те имат потребност от стол на масата, имат потребност да бъдат поканени на тази маса; а в случай че това не стане, сами да си създадат маса. " Звездата от " Костюмари " не крие своите феминистки настройки и постоянно се е борила за тъждество сред половете.

" Да бъдем признателни за дребните неща. Това е методът, по който може да се любуваме същински на живота. " В бъдеще актрисата я чакат все огромни неща - като стартираме от големия годежен пръстен, през обилната женитба и приказния живот в двореца. Дано резервира това свое умеене.

 Снимка 340105

" Със славата идват опциите, само че идват и отговорностите. Да се застъпваш и да споделяш. И в случай че имам този шанс - да въодушевявам. " Да, Меган несъмнено съумя да стане образец на доста дами по света, без значение от минусите й и на първо място поради принц Хари, написа ELLE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР