Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо тайно

Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо тайно ...

Най-вдъхновяващите фрази на Меган Маркъл.


Меган Маркъл беше звезда и преди да стане първо тайно гадже, а след това и годеница на принц Хари. Сега вече поведението й трябва да бъде съобразено с кралския протокол. Въпреки че тя не веднъж е доказвала, че не обича правилата.

През годините като известна личност Меган Маркъл никога не е бягала от публичността. От интервютата й могат да се извадят не една и две вдъхновяващи фрази. Те показват най-добре как актрисата е станала това, което днес целият свят вижда.

Снимка 340101

"Да ръзасъждавам върху това откъде съм дошла, ми помага да оценявам и балансирам това, което имам днес." Маркъл е родена в средностатистическо семейство на афроамериканка и бял мъж. През 2016 г. се превърна в най-търсената актриса в търсачката Google.  И явно добре знае, че дървото без корени няма как да расте.

Къде ще сключат брак принц Хари и Меган Маркъл
Къде ще сключат брак принц Хари и Меган Маркъл

Събитието по часове

"Винаги съм искала да бъда жена, която работи здраво. Именно работа е моята храна за душата", споделя актрисата преди две години. Е, явно любовта е по-изпълваща и важна от професията, защото компромисът вече е на лице.

Снимка 340103

"Съществува митът, че хората, които се занимават с доброволческа дейност, имат съзнание на спасител. Но истината е, че тази специфична връзка е реципрочна." Освен с актьорство, дълги години Меган се занимава и с благотворителни каузи. Със сигурност те ще продължават и ще бъдат още по-успешни в ролята й на съпруга на принц Хари.

"Не му отделяй и пет минути, ако не си готов да му посветиш пет години." Нямаме съмнение, че Маркъл винаги е знаела какво иска да постигне и как точно да го направи. Бъдещата кралска сватба е поредното доказателство.

Снимка 340102

"Жените са половината от населението на Земята. Те имат нужда от стол на масата, имат нужда да бъдат поканени на тази маса; а ако това не стане, сами да си направят маса." Звездата от "Костюмари" не крие своите феминистки нагласи и винаги се е борила за равенство между половете.

"Да бъдем благодарни за малките неща. Това е начинът, по който може да се наслаждаваме истински на живота." В бъдеще актрисата я чакат все големи неща - като започнем от огромния годежен пръстен, през пищната сватба и приказния живот в двореца. Дано запази това свое умение.

Снимка 340105

"Със славата идват възможностите, но идват и отговорностите. Да се застъпваш и да споделяш. И ако имам този късмет - да вдъхновявам." Да, Меган определено успя да стане пример на много жени по света, независимо от недостатъците й и преди всичко заради принц Хари, пише ELLE.

Източник: lifestyle.bg