Медицинското училище в Калифорнийския университет в Лос Анджелис тласка бъдещите

...
Медицинското училище в Калифорнийския университет в Лос Анджелис тласка бъдещите
Коментари Харесай

Студент по медицина в Калифорнийския университет в Лос Анджелис казва, че лявата идеология е „проникнала през всичките четири години“ на училище

Медицинското учебно заведение в Калифорнийския университет в Лос Анджелис тласка бъдещите лекари да станат деятели за климата, съгласно изтекли разпределения в класове, които се стремят да покажат.

Съобщава се, че на студентите първа година се разпореждат четения в наложителния курс, Структурен расизъм и правдивост в опазването на здравето „ SRHE “, който прокарва крайнолеви възгледи, подкрепящи митинга против изменението на климата и премахването на полицията и пандизите.

Копия от документите бяха изпратени до групата за здравна прозрачност Do No Harm и споделени първо с Fox News Digital.

Настоящ студент в здравната стратегия в UCLA твърди, че този курс не е самичък и че крайнолявата политика прониква във всеки клас в програмата.

„ Тази образователна стратегия е включена през всичките четири години на здравното учебно заведение “, сподели студентът пред Fox News Digital.

Ученикът, който пожела да остане неизвестен, изясни по какъв начин учебното заведение бързо е възприело „ антирасистката “ идеология п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР