Медицински университет – Плевен отвори врати, за да посрещне малките

...
Медицински университет – Плевен отвори врати, за да посрещне малките
Коментари Харесай

МУ - Плевен посрещна петокласници от ОУ Св. Климент Охридски

Медицински университет – Плевен отвори порти, с цел да посрещне дребните възпитаници на ОУ " Св. Климент Охридски " - петокласниците от 5-ти б клас, дружно с класния началник Мирослав Кирилов и мед. сестра Галя Георгиева.

Под управлението на гл. помощник Гергана Маркова, дребните възпитаници вземат участие в здравна просветителна стратегия, включваща редица действия.



Малчуганите с любознание и интерес посетиха Центъра за подготвеност „ Леонардо Да Винчи “ и се срещнаха с процеса на 3D принтиране.



В спортния комплекс на висшето учебно заведение, петокласниците се ключиха в разнородни спортни действия под управлението на преподавателите от Катедра „ Физикална медицина, рехабилитация, ерготерапия и спорт “ на Факултет „ Обществено здраве “.



Гл. ас. Маркова сполучливо работи по реализацията на план на тематика: „ Повишаване равнището на здравната просвета на възпитаници на възраст 11-12 години за ограничение на рисково за здравето им държание “, Национален парк " Млади учени и постдокторанти - 2 ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР