Медицински център Медикус Алфа“ за пореден 11-и ски сезон е

...
Медицински център Медикус Алфа“ за пореден 11-и ски сезон е
Коментари Харесай

Клиника Медикус Алфа с денонощна медицинска грижа и в...

Медицински център „ Медикус Алфа “ за следващ 11-и ски сезон е непрекъснато разполагаем на туристите в Пампорово, където сме разположени в две местоположения. Травматологичният център се намира на ски пистите, в постройката на Планинска избавителна работа към БЧК. Оборудван е с рентгенов уред, ехограф, ЕКГ и всички нужни лекарства и консумативи за оказване на травматологична и друга незабавна здравна помощ.

Терапевтичният център се обитава в централната част на Пампорово, в комплекс „ Роял Хаус “. Оборудван е с ехограф, ЕКГ, рентген и всички нужни лекарства и консумативи за оказване на неотложна помощ при белодробни, сърдечни, коремни и бъбречни проблеми, вирусни и бактериални инфекции, неврологични и травматологични болести и други Медицински център „ Медикус Алфа “ – Пампорово, е филиал на реномираната денонощна клиника „ Медикус Алфа “ - Пловдив.

Медицинският екип в Пампорово е неотменна част от екипа на „ Медикус Алфа “ - Пловдив, и сред тях се поддържа непрекъсната телемедицинска връзка, което е спомагателна гаранция за високото качество в работата на „ Медикус Алфа “ - Пампорово. При нужда от болнично лекуване, пациентите навреме биват превозени от Пампорово със личните ни коли за спешна помощ до клиниката в Пловдив.

„ Медикус Алфа “ – Пампорово, работи с всички задгранични и български застрахователи. Съветваме почиващите в к.к. Пампорово да си създадат медицински застраховки, покриващи изцяло или отчасти възможното прилагане на здравна помощ.

Травматичен център „ Медикус Алфа “ – Пампорово, тел.: +359 892 20 20 23

Терапевтичен център „ Медикус Алфа “ – Пампорово, тел.: +359 892 20 20 19
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР