Медицински преглед, извършен от София през интернет на пациент, намиращ

...
Медицински преглед, извършен от София през интернет на пациент, намиращ
Коментари Харесай

Преглед в София на пациент от Хасково през 5G мрежа показа Теленор

Медицински обзор, осъществен от София през интернет на пациент, намиращ се в Хасково, показва в понеделник опциите на новото потомство 5G мобилна мрежа, която телекомът " Теленор " стартира да тества. Проф. доктор Асен Балтов, шеф на болница " Пирогов “, пък ревизира какво е да прегледа през виртуална действителност, до момента в който е в централата на компанията в София, пациент, признат от проф. доктор Диян Енчев, в травматологичния комплекс на самото здравно заведение. Тестовете бяха следени и от министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков и ръководителя на Комисията за контролиране на известията Иван Димитров.

Пред публицисти бе осъществен и първият диалог през 5G мобилна мрежа у нас сред шефа на телекома Джейсън Кинг и Росен Желязков и артиста Башар Рахал. Тримата размениха хрумвания за идващите местоположения за 5G проби.

Това е първият от серията на практика 5G проби, които " Теленор " ще извърши в България през идващите месеци, откакто получи тестови набор. С такива се снабдиха и двамата съперници от А1 и " Виваком ". В началото на юли А1 разгласи старта на своите инспекции на опциите за новото потомство мобилна мрежа в най-атрактивния сегмент – гледането на телевизия онлайн.

От " Теленор " оповестиха, че ще проведат демонстрации на разнообразни места в страната за това по какъв начин дава отговор 5G технологията на характерни потребности в региона на производството, образованието, менторството, развлекателната промишленост и културата. Тестовете ще са свързани с виртуална действителност, стрийминг на видео наличие и гейминг и ще са обществено налични. За задачата ще се употребява съоръжение на китайската компанията " Хуавей " (Huawei), която попадна под ударите на американски наказания поради съмнения в шпионаж. Фиксирана и мобилна базова станция, която може да бъде превозена на разнообразни местоположения, ще тества опциите на мрежата.

" Вярваме, че вложенията в развиването на 5G мрежа е стратегическа стъпка към напредъка на е-обществото в България. Тя ще окаже позитивно въздействие върху цифровата промяна и бъдещето на бизнеса. С появяването на тази технология от ново потомство ще поставим основата за основаването на изцяло нови услуги и бизнес модели, от които да се възползват нашите клиенти ", сподели Джейсън Кинг. Според него наличността на спектъра, допустимите цени и значителната либерализация на регулациите за създаване на новата мрежа, са това, от което промишлеността има потребност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР