Медицинска сестра се изказа, след като получи глоба от £70

...
Медицинска сестра се изказа, след като получи глоба от £70
Коментари Харесай

Ред за паркиране в Royal Oldham Hospital, тъй като медицинска сестра получи билет за £70 в паркинга на персонала

Медицинска сестра се изрече, откакто получи санкция от £70 за паркиране на паркинга за личния състав в болничното заведение, където работи, откакто беше извикана да помощ в къси периоди.

Тя беше извикана ненадейно в Кралската болница Олдам, с цел да помогне в натоварените отделения и твърди, че доста от нейните сътрудници също са били санкционирани, откакто молбите им за разрешителни за паркиране са били отказани. Разрешителните за паркиране бяха въведени още веднъж тъкмо преди Коледа, след интервал, в който не бяха нужни заради пандемията.

Медицинската сестра, която пожела да остане анонимна, обаче споделя, че процесът за приемане на позволение е дълъг и комплициран. „ За да получите позволение, би трябвало да отговорите на поредност от въпроси във формуляр и по-късно някой ще реши дали заслужавате или не позволение за паркиране “, изясни тя.

Тя добави, че в случай че позволение не се дава, личният състав се поучава да употребява публичен превоз или споделен автомобил, което не постоянно е възм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР