Медицинска сестра, която е обвинена във връзка със смъртта на

...
Медицинска сестра, която е обвинена във връзка със смъртта на
Коментари Харесай

Медицинска сестра, свързана със смъртта на 17 пациенти, „казала на диабетик, че ще умре“ преди смъртоносната доза инсулин

Медицинска сестра, която е упрекната във връзка със гибелта на 17 пациенти, твърди, че е „ тормозирала “ диабетик, преди да му даде гибелен доза инсулин, съгласно дело за непозволена гибел.

Хедър Пресди е упрекната в малтретиране на 22 пациенти с рискова доза инсулин в пет разнообразни старешки дома от 2020 година до тази година, съгласно канцеларията на основния прокурор на Пенсилвания. Бившата здравна сестра, против която бяха повдигнати обвинявания предишния май, в този момент е изправена пред ново дело от един от фамилията на жертвата.

Никълъс Цимбол умря на 1 май 2023 година в Центъра за медицински сестри и рехабилитация Sunnyview в окръг Бътлър, Пенсилвания. Адвокатът на фамилията му, Роб Пърс, твърди, че центърът и неговият оператор са били небрежни и не са съумели да обучат чиновници и да рапортуват за корист, откакто се твърди, че Pressdee е тормозил Никълъс и го е нарекъл с позорен термин.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

43-годишният е бил пациент в Sunnyview и е бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР