Медитирането със спиртна напитка става все по-популярно по света. Пияна

...
Медитирането със спиртна напитка става все по-популярно по света. Пияна
Коментари Харесай

Пияна йога завладя света

Медитирането със спиртна напитка става все по-популярно по света. " Пияна йога " стартира да се практикува в Мексико. В залата са разрешени и други коктейли, както и книгите за астрология. Участниците в практиките се концентрират върху физическото и психическото си здраве, до момента в който си пийват обичаните питиета и се пробват да разчетат астралните си карти.

В пакета е включен самолетен билет, хотелът, уроци по йога с коктейли, които се избират от особено меню, астрално четене, трезва утринна йога, семинар, който разрешава да опознаете себе си, както и копие от книгата на Ели Уокър. Гостите могат да избират сред това да прекарат времето си в извършения на плажа, игри или пък да вземат участие в други интензивности.

Това премеждие е за духовно любопитни хора, които може би не са напълно подготвени да се потопят изцяло в 10-дневен интервал на йога и медитация за филтриране, само че желаят да схванат малко повече за вътрешното си аз и връзката си с природата, споделят идеолозите на проявата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР