Медиите в Китай показаха шокиращо видео, на което се вижда

...
Медиите в Китай показаха шокиращо видео, на което се вижда
Коментари Харесай

Майка окова сина си във вериги, държи го така от 12 години

Медиите в Китай демонстрираха шокиращо видео, на което се вижда по какъв начин глухоням мъж е целият окован във вериги, а е доказано, че родната му майка го държала заключен в къщата им повече от 10 години.


Страшните фрагменти демонстрират глухонемия Ван Дзичиян (41), който е вързан с вериги за каменната стена. Неговата 77-годишна майка Джи Рон признава, че го държи по този начин през последните 12 години, с цел да му попречи да навреди на други хора.

Ван е роден глухоням и като дребен е бил пратен в учебно заведение за деца с особени потребности. Междувременно почнал да развива душевен проблеми, защото бил унизен от другите деца. Затова и бил изпратен назад у дома, където родителите му го вързали.



Майка му споделя, че положението му се влошило и почнал да атакува други хора в селото им Денфен в провинция Хенан. " Докато моят брачен партньор беше жив, той се грижеше за сина ни. Но, когато умря преди 12 години, аз към този момент не можех да го управлявам сама, " споделя Рон. Така че нямала избор с изключение на да го върже и да го заключи в каменната пристройка.

Сестра му, 50-годишната Ван Шуфен плачела всякога, когато посещавала брат си, който живеел като животно. Казва, че сърцето й се късало, когато той я молел да го освободи.

Местните управляващи обезпечили помощ на фамилията, само че се надавят и хората да оказват помощ, с цел да се съберат повече средства, тъй че да могат да изпратят нещастника в психиатрична клиника.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР