Медиите съобщиха, че супермоделът Джиджи Хадид няма проблем с това,

...
Медиите съобщиха, че супермоделът Джиджи Хадид няма проблем с това,
Коментари Харесай

Нещата се заплитат: Джиджи одобрява връзката на Зейн със Селена Гомес

Медиите оповестиха, че супермоделът Джиджи Хадид няма проблем с това, че някогашният ѝ другар Зейн Малик излиза със Селена Гомес, стига той да е “щастлив и постоянен “.

27-годишната моделка и 30-годишният артист имаха сантиментална връзка, която ту прекратяваха, ту подновяваха в интервала от 2015 година до 2021 година Двамата имат и двегодишна щерка на име Кай.
                             

Новината за последната им разлъка стана обществена през октомври 2021 година След сериозен скандал сред Зейн и майката на Джиджи Йоланда Хадид.

Зейн и Йоланда имаха сериозна свада през септември и макар че той отхвърли изказванията, че е упражнявал физическо принуждение върху свекърва си, артистът не оспори четири обвинявания в тормоз, които получи тогава.

В резултат от това на изпълнителя му беше неразрешено да контактува с Йоланда или с телохранителя, който бе станал очевидец на абсурда и трябваше да приключи курс за ръководство на гнева, както и да изтърпи 360 дни пробация.

Междувременно Селена и Зейн са в центъра на буря от клюки, че са двойка, откакто потребителката на TikTok Klarissa Garcia разгласява видео, на което твърди, че  нейна другарка ѝ е споделила, че е видяла двойката в ресторанта, в който работи.

 

Това бе и повода източник, непосредствен до Джиджи, да разяснява обстановката пред Us Weekly. “Джиджи няма никакъв проблем със срещите на Зейн. Докато той е благополучен и постоянен и продължава да бъде добър родител на Кай, тя се усеща добре, с който и да излиза. “ - показа той.

Очевидец на срещата сред двете звезди пък сподели за Entertainment Tonight: “Селена и Зейн се появиха в Сохо в Ню Йорк нощес към 22:30. Двамата вървяха, хванати за ръце и се целуваха. ”

Източник на The Sun добави: “Животът на Зейн беше плевел през последните години и околните му се надяват, че Селена ще му помогне да се заземи и че ще го успокои. Те са доста подобаващи един за различен и двамата са много духовни ”
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР