Медиите разказват трогателната история на една котка от китайския град

...
Медиите разказват трогателната история на една котка от китайския град
Коментари Харесай

Котка в Ухан остана 40 дни сама в апартамент, роди котенца и изяде рибките

Медиите описват трогателната история на една котка от китайския град Ухан.

Тя останала за 40 дни сама в апартамент, родила котенца и изяла всички рибки в аквариума, откакто нейните стопани били вкарани в болница с ковид, оповестява Daily Mail.

Стопанинън на английската късокосместа котка на име Ле Ле споделя, че цялото му семейство, което било от седем души, се заразило с ковид малко преди китайската нова година - 25 януари.

Към този миг котката била в последния месец на бременността си. Обитателите на жилището били изведени толкоз небрежно, че нямало време да накарат някой да се погрижи за котката. А и от ограничения за сигурност апартаментът бил запечатан.

Така Ле Ле останала сама в празния апартамент. Тя съумяла да оцелее с помощта на две отворени чувалчета с храна, които нейният собственик оставил, преди да бъде отведен в болничното заведение.

"На остъклен балкон държах аквариум с костенурки и риби. Водата в него беше филтрирана и котката е пила от нея ", споделя стопанинът.

След 40 дни от болничното заведение била изписана неговата брачна половинка. Тя се върнала у дома и видяла, че Ле Ле е родила четири котенца и се усеща прелестно. Но пък съумяла да изяде всички рибки в аквариума.

"За благополучие костенурките са претърпели това тестване ", смее се тя.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР