Медиите публикуваха ужасяващо видео, запечатало последните минути живот на булка,

...
Медиите публикуваха ужасяващо видео, запечатало последните минути живот на булка,
Коментари Харесай

Смразяващо ВИДЕО! Последните минути живот на булка, която пътува към сватбата си с хеликоптер, но се разбива

Медиите разгласиха ужасяващо видео, запечатало последните минути живот на младоженка, която пътува с хеликоптер за сватбата си, само че се разрушава. Жертви на злополуката в Бразилия са станали също водачът, братът на дамата и фотографка, бременна в шестия месец.

Трагедията е станала в Сан-Паулу още при започване на декември предходната година, само че фрагментите с последните, трагични минути на младата младоженка излизат на бял свят едвам в този момент - след следствието на злополуката, написа Daily Mail.

Роземер ду Насименту Силва решила да направи изненада на жениха си и да се появи за сватбеното празненство безусловно от небето. Специално поради това тя тръгнала към мястото, където трябвало да се организира сватбата й, с хеликоптер Robinson R44. Екипажът се съгласил да излети, без значение, че по същото време имало гъста мъгла.

Роземер пътувала в компанията на брат си Силвано и фотографката Найла, която била бременна в шестия месец. Машината се управлявала от Петерсън Пинейру.

Женихът в компанията на над 300 родственици и другари се вълнувал и очаквал обичаната си, когато му съобщили трагичната вест.
За изненадата знаели единици от гостите. Когато хеликоптерът не се появил в точния момент, те вдигнали паника.



Станало ясно, че машината се разрушила безусловно на километър от мястото, където трябвало да кацне. На мястото на повредата бил открит смарт телефон, благодарение на който фотографката снимала булката.

От видеото се вижда, че полетът протичал напълно обикновено първоначално, след което ненадейно губи ръководство и тежката машина почнала да пада стремглаво надолу.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР