Медиите на Острова разкриха имената на играчите, които са избрани

...
Медиите на Острова разкриха имената на играчите, които са избрани
Коментари Харесай

Отборът на сезона в Премиър лийг: 10 от Ман Сити и Ливърпул и едно име, което разбуни духовете

Медиите на Острова разкриха имената на играчите, които са определени в Отбора на сезона на Премиър лийг, определян от асоциацията на професионалните футболисти в Англия (PFA). Няма никаква изненада във връзка с обстоятелството, че отборът е построен съвсем напълно от играчи на Манчестър Сити и Ливърпул, които водят невиждана борба за купата. " Гражданите " имат шестима представители - Едерсон, Аймерик Лапорт, Фернадиньо, Бернардо Силва, Рахийм Стърлинг и Серхио Агуеро. Мърсисайдци пък имат четирима играчи в идеалната единадесеторка. Това са Вирджил ван Дайк, който най-вероятно ще бъде определен и за състезател на сезона, Трент Александър-Арнолд, Андрю Робъртсън и Садио Мане.

Единственият футболист, който не е част от Манчестър Сити или Ливърпул, е... халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Това решение разбуни духовете, защото французинът бе много променлив в огромни интервали от акцията, макар че съгласно статистиката това е най-силния му сезон в Премиър лийг. Мнозина от почитателите се питат по какъв начин е допустимо Погба да попадне в състава, а там да не бъде звездата на Челси Еден Азар, който прави много мощен сезон и бе измежду номинираните за най-хубав футболист.

За първи път в 45-годишнята история на анкетата се случва в идеалния тим на сезона да има играчи от единствено три тима.

Тазгодишните награди на PFA ще бъдат връчени на гала в Лондон тази неделя.

Ето и състава:

Едерсон, Александър-Арнолд, Ван Дайк, Лапорт, Робъртсън. Фернандиньо, Бернардо Силва, Погба, Мане, Агуеро, Стърлинг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР