Меди е причината за края на приятелството между фолк певицата

...
Меди е причината за края на приятелството между фолк певицата
Коментари Харесай

Стана ясно защо Андреа и Моника Валериева са скарани

Меди е повода за края на другарството сред фолк певицата и силиконката Моника Валериева. Двете модифицирани хубавици бяха най-хубави приятелки в продължение на повече от 10 години, само че тихомълком сложиха завършек на дружбата си, твърди „ Уикенд ”.

Валериева бе до фолкаджийката, когато се раздели с Кубрат Пулев и когато я преби. Именно плеймейтката държеше ръката на русокоската пред кабинет за незабавна помощ в „ Пирогов ”, когато Кобрата бе тествал юмруците си върху някогашната си избраница.

Моника беше вярна приятелка на сапаревобанската дива и в никакъв случай не е издавала тайните й. Бившата на Кубрат Пулев също постоянно е говорила топло за дупничанката. Първият раздор сред двете беше по време на връзката на с Кобрата, когато спортистът забрани на годеницата си да се среща с Моника, тъй като не искаше обичаната му да поддържа връзка със скандалната мома. Боксьорът смяташе, че Валериева въздейства зле на фолк певицата и по този начин двете се отдалечиха, само че не започнаха да се плюят нито по медиите, нито пред общи другари. Преди малко повече от година се появи ромът Меди на хоризонта. Колегата на изпълнителката на „ Егоист ” се залюби с плеймейтката и още веднъж пристигна рецесия в другарството сред двете хубавици.

„ За Меди нямам мнение. По-добре да не приказвам, а той знае за какво. Знае какви ги надроби ”, съобщи в собствен лайф преди време, само че по този начин и не стана ясно какво тъкмо засяга

Около името на Меди има много клюки. Преди време вървеше мълвата, че имало сигнал против фолк звездата за присъединяване в сводничество, само че достоверността на информацията е изцяло непотвърдена. За изневерите му също се носят митове.

Именно Меди е основал пропастта сред и Моника, като последната защитавала обичания си, който плетял интриги против някогашната на Кобрата. Двете хубавици към момента се следват в обществените мрежи, само че към този момент нямат общи фотоси, нито пък купонясват дружно. Дупничанката е разграничена от фамилията и приятелите си, като не скри, че това й тежи, само че е предпочела да следва обичания си, който има участия по морето.

„ Липсва ми пътуването. Липсва ми да работя към този момент. Липсват ми котараците, фамилията и лудото ми превозване по женски. Но пък любовта си е обич ” – призна неотдавна Моника, която избра циганина Меди пред фамилията и приятелите си.

В същото време уплътнява дните си с голи фотоси и клипове. В някои от видеата фолкаджийката наподобява очевидно несъответстваща, изключително в клипа, където седи чисто гола на фотьойл и се мята из него като сварен зарзават, само че със слънчеви очила. Почитателите на чалгата са безапелационни, че цицорестата певачка би трябвало да спре да се излага. „ Това момиче няма ли родственици и другари, които да му кажат, че не би трябвало да се демонстрира по този начин, удря дъното! ” - присмиват се на лабилната русокоска в обществените мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР