Меденият месец на Оле Гунар Солскяр в Манчестър Юнайтед приключи

...
Меденият месец на Оле Гунар Солскяр в Манчестър Юнайтед приключи
Коментари Харесай

Кошмарната статистика на Юнайтед при Оле

Меденият месец на Оле Гунар Солскяр в Манчестър Юнайтед завърши преди седмици и към този момент е сменен от тъмни облаци, които надвиснаха над треньора и играчите му.

Загубата от Манчестър Сити с 0:2 не е чак толкоз непредвидена, само че затвърждава ттенденцията, която подсказва какъв брой слаб тим сега са "червените дяволи ".

Статистиката от последните седмици докара до няколко антирекорда, каквито не бяха достигани даже по времето на Дейвид Мойс, Луис Ван Гаал, а и Жозе Моуриньо.

Манчестър Юнайтед не помни по какъв начин се вкарват голове. Тимът не е отбелязвал в последните 4 часа и 40 минути игра. За последно това се случи в мача против Уест Хям на 13 април. Тогава головете паднаха от дузпа, което значи, че от игра "червените дяволи " не са вкарвали от 8 часа и 47 минути.

На другия завършек на игрището обстановката не е по-добра. Защитата не може да опази вратата си суха в последните 12 мача. За последно това се случи преди 48 години.

След поемането на тима статистиката на Солскяр е кошмарна. Едва две победи в последните седем мача значат най-лошия актив за непрекъснат треньор на Юнайтед въобще. 28% победи е по-нисък даже от този на Джак Робсън, който е бил на 29,5% сред 1914-а и 1921-а.

Юнайтед позволи седем загуби в последните девет мача - за последно такава серия се е случвала през 1962-а. Последните седем загуби, преди тези, бяха инкасирани в диапазон от 39 срещи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР