Меденият месец на британска двойка младоженци избухна в дим, когато

...
Меденият месец на британска двойка младоженци избухна в дим, когато
Коментари Харесай

Младоженец беше арестуван за вейкване по време на полет за Гърция, казал на капитана да се изпари

Меденият месец на английска двойка младоженци избухна в пушек, когато младоженецът беше задържан, откакто той отхвърли да спре да упива в самолета и сподели на капитан на " f–k off. "

43-годишният Кристофър Томсън и новата му брачна половинка се бяха качили на полет до гръцкия остров Санторини от Манчестър, когато членовете на екипажа видяха пушек, излизащ от мястото му на 16 септември, заяви The Manchester Evening News във вторник.

Томсън подцени заповедите да спре и беше счетен за „ риск за сигурността “, когато продължи да се издухва и ругаеше вулгарно капитана, когато се сблъска, съгласно отчета.

Полетът на бюджетната самолетна компания Jet2 беше анулиран заради закъснението и Томсън беше задържан и отведен до полицейски ван с белезници, до момента в който крещеше на жена си да снима срещата и „ да си откри юрист “.

Човекът от Уорингтън, Англия, по-късно упрекна алкохола за неприятното си държание и се призна за отговорен за това, че е влезнал в аероплан в пияно положение, съгласно ста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР