Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел

...
Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тервел Пулев - Дешон Уебстър, до минути почва боят!

Медалистът от Олимпийските игри през 2012 година в Лондон Тервел Пулев има късмет да осъществя най-големия си триумф на професионалния кръг. В събота вечер в зала "Колодрума " в Пловдив той се изправя пред многохилядната аудитория против Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната купа на WBA, само че конфликтът е още по-голям за популяризирането на българина и изкачването му към Топ 20 в полутежка категория на професионалния бокс.

Двубоят на по-малкия от братята Пулеви против американския представител е финален в програмата на специфичната галавечер, готова от Кубрат и мениджъра Ивайло Гоцев.

Мачът ще започва към 22:30 часа и ще може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно за вас в Пловдив тук, а също по този начин ще имате опция да наблюдавате богато видеосъдържание.

Американският му противник е на 28 години и има 12 победи (6 с нокаут), 2 равни мача и 2 провали. Тервел от своя страна е с съвършена статистика досега - 14 победи (12 с нокаут) от 14 мача.

На формалния кантар нашият боксьор излезе с 3 кг по-тежък от противника си - 90.700 кг против 87.750.

Млад новозеландец надви над Кроленко в Пловдив

Бокса строши реброто на Тайсън, той сподели: Нас*ах се

Меле по трибуните на бокосвата церемония преди Тервел Пулев

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР