Мечтател и едновременно с това здраво стъпил на земята младеж

...
Мечтател и едновременно с това здраво стъпил на земята младеж
Коментари Харесай

Стефанос Циципас: С удоволствие се потапям в света на фантазиите

Мечтател и по едно и също време с това крепко стъпил на земята юноша - това е Стефанос Циципас. Най-популярният от новата вълна тенисисти е освен номер 6 в международната АТП класация, само че и още по-напред в сърцата на женската част от феновете на тениса по света. За страдание на неговите почитатели в Холандия, мечтателя-реалист, за какъвто Циципас се самоопределя, претърпя загуба още на старта на присъединяване си в тенис шампионата на трева " Либема Оупън " в `с Хертохенбос.

20-годишният гений, в чиито вени тече, колкото гръцка, толкоз и съветска кръв и който се сочи за мъчно победим и извънредно противен противник на корта даже, и от тенис звезди от ранга на Федерер, Надал и Джокович, на драго сърце беседва с представителите на медиите в `с Хертохенбос. На въпроса " Какви са задачите му до края на този сезон? ", Циципас отговори по този начин:

- Най-хубаво ще бъде, в случай че съумея да си осигуря присъединяване във финала на АТП тура, така наречен " шампионат на осемте топ играчи на сезона ". Разбира се, както всеки състезател и аз бленувам да печеля шампионат от Големия шлем, само че това няма по какъв начин да се случи просто хей по този начин. Със сигурност няма да е елементарно да го направя, до момента в който играчи като Федерер, Надал и Джокович са в схемите на тези шампионати. Това ще изисква максимума на това, което съм кадърен. Дори ще би трябвало да надскоча себе си, с цел да съумея.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР