Мечтата за България на три морета“ може да бъде открита

...
Мечтата за България на три морета“ може да бъде открита
Коментари Харесай

България на три морета за празника

Мечтата за „ България на три морета “ може да бъде открита на промоция в Интернет. Тениски с картата на страната ни от времената на Симеон Велики са пуснати на промоция в интернет около националния ни празник, написа Монитор.

Патриотични облеклa могат да бъдат открити във всеки профилиран уебсайт за щампирани облекла и даже в тези за шеговити дарове. За да се сдобием с тениска с лика на цар Симеон, ще би трябвало да броим сред 18 и 25 лева според от платформата, която сме избрали за поръчка.

Владелят обаче не е единствената фигура, символизираща патриотизма на българина, мрежата изобилства от дрехи с лика на революционери като Христо Ботев и Васил Левски, чиито цени вървят сред 17 и 20 лева

Рокля за майката или бебешка дреха в духа на предишното излизат сред 11 и 33 лева За да допълним визията си за празниците като 3 март, 6 и 22 септември пък се оферират чанти и бижута с шевици.

„ Торбите ” от органически памук вървят за малко под 10 лева, а измежду десените са маслодайна роза и танцуващи момък и мома. В категория бижута можем да избираме сред гривни и огърлици с разнообразни шевици на цени от 12 лева за украшение или 24 лева за комплект.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР