Мечтата на Мартина Огнянова се сбъдна, но на висока цена.

...
Мечтата на Мартина Огнянова се сбъдна, но на висока цена.
Коментари Харесай

Мартина, голямата любов на Слави: Живея като клошар! Но пак е по-добре, отколкото при него

Мечтата на Мартина Огнянова се сбъдна, само че на висока цена. Тя е майка и брачна половинка – неща, които Слави Трифонов й отхвърляше да й даде, само че пък за сметка на това тъне в бедност.
Някогашната основна балерина на „ Шоуто на Слави ” живее във Варна с мъжа си Коко Колев, поради който напусна Дългия, и с трите им деца в съвсем цялостна беднотия. В някои дни фамилията даже няма какво да постави на масата.
Дотам са я докарали, че от време на време им стопират тока поради неплатени сметки. Последно това се случило през декември, когато и петимата шели да замръзнат от мраз вкъщи.
Мартина разпродава всички дарове от Слави, с цел да се устоя. След като продаде жилището, бижутата, обувките и роклите, мина чак на бельото. Много от бикините и чорапогащниците, които Дългия й е подарил, са велика марка, само че не ги е отваряла в никакъв случай. Затова в този момент ги е пуснала сред 50 и 100 лева броя.
Много от приятелките на Мартина се чудели по какъв начин можа да напусне Слави поради бедняка Коко, само че тя не съжалявала и до през днешния ден. Шоуменът не желал деца, нито брак, а балерината, като съвсем всяка жена, жадувала да стане майка.
„ Може да мизерстваме, само че най-малко сме семейство. При Слави имах пари, само че нямах нищо същинско. Сега съм по-щастлива ”, отсича Мартина.
Източник: Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР