Мечтата на мъж от Ню Йорк да посети Австралия се

...
Мечтата на мъж от Ню Йорк да посети Австралия се
Коментари Харесай

Любител на пътуванията се озова в щата Монтана вместо в Астралия - за по-евтинко

Мечтата на мъж от Ню Йорк да посети Австралия се объркала тотално, откакто се оказало, че е резервирал полет за неверна дестинация. Вместо до Сидни в Австралия, 62-годишният Кингсли Бърнет летял до Сидни, в щата Монтана.

Бърнет бил разчувствуван, че е намерил извънредно евтини полети, които считал за доста " преференциална договорка ". Двупосочен полет от Ню Йорк до Сидни, щата Монтана, му коствал приблизително към 1000 $, до момента в който Сидни в Австралия би излязъл към 3500 $. Въпреки че едната дестинация е вътрешна, а другата - интернационална, и до двете се стига за към 20 часа със аероплан.

Едва, когато видял планините, покрити със сняг, до момента в който самолетът правел заход за кацане в Билингс, Монтана, почнал да се съмнява къде тъкмо е отишъл, оповестява New York Post, представен от Нова тв. От Билингс, Бърнет трябвало да се качи на дребен аероплан на Кейп Еър, който да го води до Сидни, градче с едвам 6000 души население. За информация, популацията на Сидни в Австралия е... 5,3 милиона.

Бърнет съобщи, че объркването е породено от сходните кодове на летищата на двете места.

" Става въпрос за съкращения. S-Y-D за разлика от S-D-Y. Някой би трябвало да поправи това ", споделя неособено доволният американец пред телевизионния канал KTVQ в Монтана.

Тъй като не е решавал да размени австралийското си премеждие за такова в Монтана, Бърнет бързо се насочил към гишето за продажба на билети на American Airlines в Билингс. Там сътрудник на име Карол Кастелано му се притекла на помощ.

" Кингсли пристигна и сподели: " Имам проблем ", разказа Кастелано.

Тъй като нюйоркчанинът нямало да успее да стигне в точния момент за австралийския си круиз, тя най-малко... му резервирала хотел в Билингс и противоположен полет за Ню Йорк.

Според шефа на хотела Шели Ман, Бърнет не е първият, който прави такава неточност.

" Това е вторият път, в който имаме посетител, който се пробва да стигне до Сидни, Австралия ", сподели тя.

По света и други пасажери са ставали жертва на сходно комплициране. През 2017 година 18-годишният Милан Шипер от Ваасен, Нидерландия, инцидентно пътува до Сидни в Нова Скотия, Канада, вместо до австралийския град.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР