Мебели Виденов откриха своя най-голям 43-ти шоурум в София на

...
Мебели Виденов откриха своя най-голям 43-ти шоурум в София на
Коментари Харесай

Магическо откриване в Нощта на мебелите“

" Мебели Виденов " откриха своя максимален 43-ти шоурум в София на ул. " Околовръстен път " 106 А. Голямото пространство се оказа претъпкано с хиляди хора във вечерта на откриването. Многобройните клиенти почерпиха ентусиазъм за обзавеждане на своя дом от интериорните решения, ситуирани на 3 етажа и 3000 кв.м повърхност.
 Снимка 447263

Водещият на огромното разкриване, Павел Владимиров, обиколи дружно с гостите всяка секция на магазина, а специфичната викторина с награди, направи разходката още по-забавна. На всеки етаж беше квалифицирано особено магическо зрелище.
 Снимка 447266

Летяща маса, предмети, които се трансформират в заек, златна рибка и още доста фокуси забавляваха дребни и огромни. Впечатляващо танцово зрелище от светлини прикова погледите на всички гости. Неонови дарове, светлинна украса и заря бяха единствено част от нощните светлини на шоурума.
 Снимка 447264

Организаторите бяха помислили за занимания на цялото семейство. Най-малките гости откриха нови хоризонти за игра в детския ъгъл на магазина. Модерните интериорни решения на " Мебели Виденов " омагьосаха посетителите със жанр и хубост. Вдъхновението беше част от магията, която се носеше в " Нощта на мебелите ".
 Снимка 447262

Специално направена стая без гравитация притегли интереса на всички и се трансформира в най-сниманата зона. Гостите се забавляваха в измислянето на разнообразни пози, в които гравитацията да не ги " улови ". Всеки можеше да показа в обществените мрежи своята изобретателна концепция със фотография и хаштаг #gravitychallenge
 Снимка 447268

Изненадите и премиите в новия шоурум на " Мебели Виденов " не престават. Всеки клиент може да се включи в огромната лотария до 20-ти октомври и ще има опцията да завоюва една от 333 награди - 3 ъглови дивана " Джъстин ", 30 ваучера на стойност 300 лева и 300 релакс стола Максим. Специално и единствено за този шоурум, " Мебели Виденов " предлага 30% отстъпка за определени артикули до 20 октомври .
 Снимка 447265

 Снимка 447267

 Снимка 447257

С най-новия си магазин компанията залага актуален имидж и един по-различен взор към мебелите. Тук те са освен мебели, а носят душата и уюта на своя предстоящ дом.

Повече информация за събитието можете да видите на:

https://furniturenight.com/
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР