McDonald`s Corp. уволни главния изпълнителен директор Стив Ийстърбрук заради романтична

...
McDonald`s Corp. уволни главния изпълнителен директор Стив Ийстърбрук заради романтична
Коментари Харесай

McDonald`s уволни главния си директор заради връзка със служител

McDonald`s Corp. уволни основния изпълнителен шеф Стив Ийстърбрук поради сантиментална връзка със чиновник. Така компанията губи стратега, който съживи продажбите и я поведе към доставките и интернет поръчките, написа Bloomberg.

В петък бордът на шефовете на веригата за бързо хранене гласоподава да в профил 52-годишния Ийстърбрук, който е имал връзка със чиновник - нещо, което нарушава политиката на компанията. На поста му застава Крис Кемпчински, който до момента управляваше интервенциите в Съединени американски щати.

" Това бе неточност ", сподели Ийстърбрук за дейностите си в известие до чиновниците. " Вземайки поради полезностите на компанията, склонен съм с борда, че е време да си потегли ", споделя още той.

Ийстърбрук ще остане в историята на компанията с неуморните си опити да завладее новото потомство клиенти, които желаят да поръчват през своя телефон, да платят през интернет, а храната им да бъде доставена у дома или в офиса, вместо да вървят до обект на веригата. За да подчертае какъв брой значима е тематиката за него, той обвърза възнагражденията на мениджърите със скоростта, с която порастват доставките.

Стратегията му се отплаща. Растат и продажбите в обектите, с помощта на въведената от него целодневна закуска и премахването на по-слабо продаваните артикули. Акциите на компанията съвсем се удвоиха от март 2015 година, когато той застана отпред, до през днешния ден. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР