МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали получи дарение от инвалидни

...
МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали получи дарение от инвалидни
Коментари Харесай

Болницата в Кърджали получи дарение от помощни средства за 20 000 лева

МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски " в Кърджали получи подаяние от инвалидни колички за възрастни хора и деца, носилки със стойки за системи, масички за храна, проходилки, табли за сервиране и стойки за системи. Стойността на помощните средства е близо 20 хиляди лв..

Дарението бе направено от предприемача Илхан Емин, а признато от шефа на здравното заведение проф. доктор Тодор Черкезов и ръководителя на Съвета на шефовете Фейзи Бекир.

Илхан Емин описа пред Българска телеграфна агенция, че концепцията за дарението се е породила, когато идвал на посещаване при другар. Видял недоволството от остарели помощни средства и решил да закупи. "По-добре е да дадем от себе си, с цел да не търсим различно лекуване другаде. Има хора, даващи 5000 лв. за автокаско на първокласни коли, само че нито стотинка на болничното заведение ", разяснява Емин.

От своя страна шефът на многопрофилната болница проф. доктор Тодор Черкезов сърдечно благодари за подадената ръка и сподели, че това подаяние може да послужи за образец и на други, които имат опция и желаят да оказват помощ на здравното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР