Мазният сурат на многоцветния депутат Настимир Ананиев, ежедневно натрапващ ни

...
Мазният сурат на многоцветния депутат Настимир Ананиев, ежедневно натрапващ ни
Коментари Харесай

Извращение! Кой покри педофилска разработка на БОП-а срещу Настимир Ананиев?

Мазният сурат на многоцветния народен представител Настимир Ананиев, всекидневно натрапващ ни се от парламентарната естрада, сипва спомагателна сол в раните на едно българско семейство, чието дете преди няколко години става жертва на гнусни, педофилски похищения от страна на депутата.

 

С редакцията ни се свързаха Н.П и А.П. (бел.ред.: имената се пазят в редакцията), които са директни роднини на 10-годишно (по това време) момченце, имало нещастието да учи наоколо до школска будка, от която Ананиев се препитавал преди да потопи шкембе в огромната политика. Въпреки, че жалбата на родителите отлежава в БОП-а, и всички противни условия са подробно разказани там, не е ненужно да ги преразкажем за необятната аудитория. Най-вече тъй като тя ще продължи да събира прахуляк непокътната до момента в който Ананиев се употребява с висша държавна защита. Даваме си сметка, че нямаме право да разкриваме персонални данни, в това число и адреса на местопроизшествието, нито имена на забърканите в закононарушението.

 

Всичко стартира в един кишав мартенски ден (точната година е упомената в сигнала), когато нашият воин, условно наименуван Митко (бел. ред.: името е подменено), прескача в огромното междучасие за сандвич и вафла в кафе-бакалницата на депутата. На щанда е самият Настимир, който фиксира любопитното, симпатично и бъбриво момченце, и в главата му се ражда извратеняшки проект. През идващите месеци до лятната почивка, Митко му гостува всекидневно, постоянно получавайки гратис шоколадче, сокче и кола. Двамата са към този момент другари, Настимир му дава да гледа филми и да играе игри на преносимия компютър му, оказва помощ му и за домашните. Ненормалната дружба продължава и през летните месеци, а момченцето се хвали на другари, че към този момент е гледало филми за възрастни, научило е по какъв начин батковците си вършат (молим за извинение) ч*кии и даже е пробвало уиски. Логично настъпват промени в държанието му, отбелязва татко му в жалбата си до БОП-а. Митко стартира да се заключва в стаята си, стопира да споделя, отбягва другарчетата си, родителите му  не след дълго откриват абонаменти за порно канали. Ужасът е неограничен, когато татко му открива, че на фрагментите има единствено мъже и детето му е склонявано да гледа гей подиуми, платени на всичко от горната страна през картата на майка му. Следва диалог с детски психолог, както и с преподавателите в школото. В приложението Телеграм пък са открити чатове с незнаен профил, който месеци наред му е пращал линкове към уеб сайтове с отвратителни, п*д*растки филми, показващи перверзна обич сред младежи. Родителите неотложно подават тъжба в ГДБОП, наемат и частна проверяваща IT компания, която открива, че зад безименните чатове стои съдържателят на учебната будка ….. Настимир Ананиев.

 

Долу горе по същото време днешният управленец записва партия ВОЛТ, година по-късно ще го забележим да се търкаля по жълтите павета дружно с Мая Манолова. Междувременно служители на реда от отдел “Киберпрестъпност ” са открили IP адресите му и даже са получили заповед за изземване на хардуер от вкъщи и офисите му. Ананиев даже е викан няколко пъти на разпит, сочат архивите на Министерство на вътрешните работи.

 

Наши източници от “6-ти септември ” издадоха, че наличието на преносимите компютри и таблетите му е потресло и най-закоравелите криминалисти. Кото авансово молим за опрощение читателите си, имаме вяра, че публичният интерес изисква истината да бъде казана в най-натуралистичния й тип, тъй като става дума за човек, който кове орисите на българските жители.

 

Без да се упражняваме в ненужно сладкодумство, ще посочим, че в устройствата му са открити клипове с бебенца, записи по какъв начин дребни момченца вършат орална обич на възрастни мъже и дами, лесбийски подиуми сред невръстни момиченца с кордели и бели чорапки, както и голям брой регистрации в така наречен дарк уеб (тъмна интернет зона), където извратеняци си разменят фрагменти и си уговарят срещи.

 

Докато ченгетата ровят лекьосаните чаршафи на Гнустимир, (така не един път го наричаше журналистът Недялко Недялков), идва 2021 година и настават времена на безредие. Трусовете в Министерство на вътрешните работи директно рефлектират и върху следствието на Ананиев, а натоварените с него са или преназначени, или уволнени от системата.

 

Той пък влиза в Народното събрание, оглавява комисии, грее от плакати и дава пространни изявленията по медиите. Властта го опаричва и той даже става акционер в крипто пирамидата “Нексо ”, а от скоро към този момент е част от ръководещото болшинство на ПП-ДБ.

Логично, обвиняванията в педофилия мистериозно изчезват както от полицейските регистри, по този начин и от медиите. Статии, отдадени на хомосексуалната му устременост са услужливо свалени. “Единствено педерасткият му нрав идва да покаже що за човек е той ”, пишат гневни консуматори.

 

Без да изтезаваме публиката с непотребни разсъждения и риторични въпроси #кой покри следствието за педофилия против Настимир Ананиев, оставаме с вяра Министерство на вътрешните работи и ДАНС да го възобновят, а прокуратурата да се самосезира. Така “Промяната ” ще потвърди, че следва духа на конституционните промени, за които драпа от основаването си.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР