Мазилка от сграда в дупнишкия квартал Развесена върба“ падна върху

...
Мазилка от сграда в дупнишкия квартал Развесена върба“ падна върху
Коментари Харесай

Красива дупничанка паркира пред квартален магазин и съжали жестоко

Мазилка от постройка в дупнишкия квартал „ Развесена върба “ падна върху лекия автомобил „ Фолксваген Поло “ на някогашната „ Мис Дупница “ Диана Барилска. Колата е била паркирана пред магазин в квартала, който се намира в постройка, от която пада мазилка и се разрушава една от терасите. След случая автомобилът е със счупено предно стъкло и останки от мазилката върху него, оповестява struma.bg.



Мазилката и отломките от тераса са паднали от 4 м височина и в случай че в този миг са минавали хора по тротоара, някой е щял да пострада съществено.



„ От 17 година пребивавам и работя в Лондон. Личния ми автомобил съм го оставила на едно момче да го употребява. Паркира пред постройката с магазините, защото на платения паркинг няма места. Не той е отговорен. Да потърсят сметка на притежателите на къщи с рушащи се фасади. Миналата година, когато си идвах в Дупница, падна коминът на къща, която е на прилежащата улица, и никой не взе ограничения, ами в случай че се беше стоварил върху дете или възрастен, който минава в този миг по улицата! Автомобилът ми е застрахован, аз ще получа обезщетение, само че би трябвало ли някой да стане жертва на падащи мазилки и бетонни части, с цел да се вземат ограничения “, разяснява пострадалата Диана Барилска.

Преди 20-ина години тя бе една от най-красивите девойки в Дупница и се е окичи с купата „ Мис Дупница “. Барилска работи като модел при Жени Калканджиева, само че преди 17 година отпътува да живее и работи в Лондон. Барилска не пожела да каже какво работи сега в Англия. При нея живее и възрастният й татко.



От пресцентъра на общината оповестиха, че незабавно са изпратени представители от непрекъснатата комисия на инспекция. Собствениците на постройката Гергана Петкова, Гергана Николова, Николай Петров, Милка Стаматова и Радослав Стаматов са издирени и им е връчено наставление за предприемане на незабавни ограничения за обезопасяване на постройката и привеждането й във тип, незастрашаващ живота на хората.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР