Майсторът сладкар Иван Александров - брат на Владо Карамазов, пребори

...
Майсторът сладкар Иван Александров - брат на Владо Карамазов, пребори
Коментари Харесай

Братът на Владо Карамазов ще прави една от сватбените торти за принц Хари и Мегън Маркъл

Майсторът сладкар Иван Александров - брат на Владо Карамазов, пребори сериозна конкуренция и получи опцията да сътвори една от най-важните торти за сватбата на годината – тази за публицистите от целия свят, които ще отразяват блестящото събитие на 19 май. Новината заяви Владимир Карамазов.

Иван от няколко години работи в Лондон и основава същински сладкарски шедьоври. Братът на Владо получи специфична покана от Дебора Бонети – шеф на интернационалната прес асоциация (FPA) . Това е следващият връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, само че много сложна специалност.

Страхотна вест за моя брат и Boutique Cookie's Cakes. Успехите са нещо доста за всяка кариера. http://vladimirkaramazov.com/news/ivan-aleksandrov-with-cake-for-wedding-bg/
Публикувахте от Владимир Карамазов/ Vladimir Karamazov в 14 май 2018 година
Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е измежду топ събитията на годината, a подготовката за нея стартира преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 посетители, а за вечерния банкет – 200 души. Милиарди фенове по целия свят ще гледат онлайн церемонията, която ще се излъчва по малките екрани и в интернет.

 сладкар

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значителност торта е поверена на Иван. Тортата на Иван ще е на пет етажа, с доста орнаменти от захарни цветя с усет на бъз и лимон, какъвто ще е усетът и на кралската торта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР