Майли Сайръс пусна новото си парче Flowers и буквално превъртя

...
Майли Сайръс пусна новото си парче Flowers и буквално превъртя
Коментари Харесай

Flowers на Майли Сайръс крие много значения

Майли Сайръс пусна новото си парче " Flowers " и безусловно превъртя онлайн пространството с него. Песента към този момент има над 30 милиона гледания в YouTube, подреди се под номер едно в ранглиста на " Билборд " и почитателите са в възторг от песента, като доста от тях считат, че парчето е отдадено на някогашния й брачен партньор Лиъм Хемсуърт.

Сайръс и Хемсуърт се срещнаха на снимачната площадка на The Last Song през 2010 година и имаха връзка в продължение на няколко години. Двойката се ожени през 2018 година и се разведе година по-късно. Разделянето беше финализирано през януари 2020 година

Въпреки че Сайръс не е удостоверила, че " Flowers " е за връзката й с Хемсуърт, датата на издаване на сингъла, текстовете и други препратки предполагат това. Ето част от тях:

Песента беше пусната на рождения ден на Лиъм Хемсуърт.

Шумът към „ Flowers “ стартира, когато почитателите видяха датата на излизане. Новият сингъл излезе на 13 януари - 33-ия рожден ден на Хемсуърт - подробност, който не остана неусетен. 

 

Miley’s telling the world she can love herself better ON LIAM’S BIRTHDAY?! she definitely didn’t lie when she said she’s got nerve

— (@mileywrld)
 

Мнозина считат, че Flowers е отговор на песента на Бруно Марс When I Was Your Man.

В  When I Was Your Man той пее, че му се желае да е осъзнал грешката си по-рано и „ да е купувал цветя и да е държал ръката “ на момичето, в което е влюбен, до момента в който е имал шанса. В същото време Майли Сайръс пее: " Мога да си купя цветя сама " и " Мога да държа личната си ръка " в сходна мелодия на шлагера на Марс. 

 
Stream ’s latest single FLOWERS 
 

 

Някои почитатели спекулират, че Хемсуърт е посветил песента на Марс на Сайръс след първия им годеж през 2013 година, макар че тези теории до момента не са доказани.

Началният стих на песента е отпратка към Woolsey Fire от 2018 година, в който изгоря общия им дом.

„ Бяхме положителни, бяхме злато.
Мечта, която не може да се продаде
Бяхме прави, до момента в който не бяхме
Построихме дом и го гледахме по какъв начин гори “, пее Сайръс в началния стих. 

Според , метафората за пожар препраща към дома, който певицата споделяше с Хемсуърт. Той изгоря по време на пожара Woolsey през 2018 г. Сайръс , че загубата на дома на двойката в Малибу частично е повода тя и Хемсуърт да се оженят.

 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires.

To help:  
— Liam Hemsworth (@LiamHemsworth)  
Някои почитатели направиха съпоставения сред сцена от музикалното видео на песента и минал миг от аления килим.

Други почитатели считат, че част от новото видео на Сайръс ни връща към миг от едно тяхно общо изявление. През 2019 година, до момента в който участва на празненство на Vanity Fair, кореспондент на Access Hollywood пита Сайръс и Хемсуърт  между двойката. Когато Сайръс стартира да танцува на Хемсуърт, той я прекъсна с думите: „ Няма да вършим това. Не на килима “.

 

WAIT A MINUTE
— out of context hannah montana (@OCHannahMontana)
Други консуматори означиха, че в клипа Сайръс носи същия костюм, с който бе облечен Хемсуърт, който й сподели да се държи обичайно, още веднъж на червен килим. 

 

we all love miley cyrus
BUY “FLOWERS ” ON ITUNES
— dontcallmejay (@ROCKETJAYSON)
Тайните смисли и препратки в песента са доста. Конспирациите на почитателите още повече, само че едно е несъмнено - песента е шлагер, а новата музикална епоха, в която Майли влиза ще бъде може би по-иконична дори от тази на Хана Монтана. Поздравяваме ви с песента.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР