Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче не вярва,

...
Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче не вярва,
Коментари Харесай

Майката на Мартин призна, че е помагала на сина си, докато се е укривал от полицията

 Майката на обвинения за ликвидиране на 7-годишното момиче не има вяра, че синът й е палач. Пред bTV тя призна, че е пособия на сина си, до момента в който се е укривал от полицията. Той беше арестуван 24 часа след закононарушението и остава в сливенската болница.

Заподозреният за убийството на детето ще остане в регионалната болница в Сливен най-малко пет дни. Той е под засилена полицейска защита. От болничното заведение обясниха, че са му направени две интервенции поради огнестрелните рани. Мъжът е уцелен от полицейски патрони в лявото бедро и дясната подбедрица. Имал счупена кост и тежко артериално кървене, което е наложило незабавната намеса.

Според полицията майка му е знаела какво е направил, само че го е укривала. Пред камерата на bTV Стоянка Стоянова описа, че във съдбовния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобяд.

От служителите на реда схванала какво е направил синът й. Признава, че до момента в който се укривал в гората, идвал у дома за храна. В дома на Мартин няма негови фотоси, само че пазят рисунките му. Майка му споделя, че бил добър възпитаник и мечтаел да стане художник.

Стоянка Стоянова твърди, че след задържането му е желала среща с него, само че от полицията й отказали.

21-годишният Мартин Трифонов бе арестуван през вчерашния ден след огромна полицейска интервенция с присъединяване на жандармерия, горски, гранична и военна полиция, планински спасители и доброволци. По време на задържането си е оказал опозиция и беше прострелян. Има пострадвания по краката, за които лекарите ще прецизират дали са от стрелбата, или от гористата околност, в която се е укривал.

Днес изтича 24-часовата му мярка и ще бъде арестуван за 72 часа. За bTV Окръжният прокурор на Сливен сподели, че ще му бъдат повдигнати три обвинявания - за ликвидиране по изключително нечовечен метод, за обезчестяване и блудничество.

Наказанията са надлежно 30 години затвор, пожизнен и пожизнен без право на подмяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР