Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от

...
Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от
Коментари Харесай

Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда

Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана даже от щерка си тези дни.

Г-жа Каканашева се появи като отлична стопанка. Вече няколко месеца тя доста интензивно разгласява кулинарните си творения в известна кулинарна Facebook група.

Общността има близо 300 хиляди почитатели и се споделя „ Домашни вкусотии “ и е благосъстоятелност на известната кулинарна блогърка Теодора Титова.

Магдалена Каканашева съумяла доста бързо да натрупа известност в групата. Не единствено поради известната си фамилия, а и тъй като тъкмо като МЕГЗ тя имала гений да написа. Каканашева - старша незабавно получила и специфичен дан „ Разказвач на образни истории”.

Това е специфичен приз, които потребителите получават с повишаване на известността им в групата. Г-жа Каканашева доста бързо станала един от най- известните членове я интернет общността. Като някои от постовете ѝ събират над 4 000 лайка, което е рекордно за публикуващите в групата. А под изявленията ѝ има стотици похвали и мнения на кулинарна тема.

Злите езици шушукат, че нищо чудно МЕГЗ да поддържа майка си и да употребява връзките си в малкия екран и да я уреди в някое кулинарно предаване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР