Майка на изчезнала тийнейджърка от Аризона, която се появи след 4 години, казва, че семейството е „тормозено“

...
Майката на тийнейджърка от Аризона, която се появи четири години,
Коментари Харесай

Майката на тийнейджърка от Аризона, която се появи четири години, след като изчезна безследно, моли хората да осигурят поверителност на семейството й, докато полицията продължава разследването .

Миналата седмица полицията в Аризона обяви, че 18-годишната Алиша Наваро от Глендейл се е появила сама и невредима в малко градче на около 40 мили от границата с Канада и се е идентифицирала.

Полицията каза, че разследването на нейното изчезване на 14-годишна възраст на 15 септември 2019 г. продължава, но че тя не е изправена пред никакви наказателни обвинения.

Но след нейната повторна поява онлайн и медийните спекулации за случилото се с Наваро сега се превърнаха в тормоз, според майка й, Джесика Нунез.

видео, публикувано във Facebook.

„Така че ви моля, спрете повече TikToks, повече не се обръщайте към Алисия или мен с вашите спекулации, въпроси или предположения. Това не е филм, това е нашият живот, това е дъщеря ми, “ моли тя.

„Обичам я повече от всичко на света и мисля, че ви го показах“, продължава Наваро. „В момента тече разследване и аз ви умолявам да продължите напред.“

Нунес преди това изрази опасения, че Наваро, който беше диагностициран като високофункциониращ в аутистичния спектър, може да е бил подмамен от някого тя се запознала онлайн.

Полицията каза, че Наваро им е казал, че не е била наранена и че не е задържана и може да идва и да си тръгва, когато пожелае.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР