Майката на покойния актьор Христо Живков - Ема остана без

...
Майката на покойния актьор Христо Живков - Ема остана без
Коментари Харесай

Майката на покойния Христо Живков търси работа, Би Ти Ви я махна - била стара

Майката на починалия артист Христо Живков - Ема остана без работа. Тя е съкратена от Би Ти Ви с претекста, че е стара. Близо 12 години майката на звездата от " Страстите Христови ", който умря преди четири месеца след дълга борба с рака, работи в предаването " Преди обед ". Ема Живков, както тя се показва в обществените мрежи, е в пенсионна възраст, защото е над 65 години.

" Търся си работа. 4 месеца, откакто синът ми умря, ме редуцираха. Доколкото знам сме 5 души. Бяхме на цивилен контракт, тъй че постоянно могат да вършат с нас, каквото си изискат. Устният мотив за моето махане е, че съм остаряла. И би трябвало да се дава път на младите. С тези мой думи не се окайвам. Не желая безплатно пари ", показа в обществената мрежа майката на Христо Живков - Ема. Тя работеше като редактор в Би Ти Ви.

Ема прибавя, че няма да слага въпроса за какво пенсионерите в България са принудени да работят, защото този въпрос е риторичен.



Майката на Живков - Ема, в студиото на " Преди обед "

" Това, което тотално ме извади от равновесие е неналичието на съпричастност и човечност. И се сещам за кино лентата " Влакът дезертьор " на Кончаловски, когато героинята споделя на героя на Джон Войт: " Ти си звяр! ", а той дава отговор: Не, по-лошо! Аз съм човек... ", написа още майката на артиста.

Тя прибавя и че схваща желанието на корпорациите да усъвършенстват екипите и да дадат път на младите, само че не схваща метода, по който го вършат. " Всички остаряват, в случай че не си отидат по-млади... както направи Христо. И тези, които с лека ръка ме махнаха от екипа, няма да усетят по какъв начин бързо минава времето и нищо чудно да се озоват в сходна обстановка ", написа Ема Живков.

Христо Живков умря на 1 април на 48-годишна възраст. Той си отиде от този свят в болница в Санта Моника в Съединени американски щати. Актьорът доби известност след с присъединяване си в италианския филм на режисьора Ермано Орми " Занаятът на оръжията " през 2001 година Три години по-късно изиграва ролята на Йоан Богослов във кино лентата на Мел Гибсън " Страстите Христови ". През 2006 година играе в италиански ефирен сериал. През 2016 година взе участие и в българското издание на " ВИП Брадър ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР