Майката на Николета Лозанова застреля всички с това откровение У нас

...
Майката на Николета Лозанова застреля всички с това откровение
У нас
Коментари Харесай

Майката на НиЛо: Няма да гледам бебе, само ще му се радвам!

Майката на Николета Лозанова „ простреля всички с това признание

У нас сме привикнали майките на женските рожби да се грижат безрезервно за внуците си. Дори повече от майките им. Симпатичната Еридина обаче обърна визиите на тази отколешна българска традиция.

„ Няма да виждам бебето на Николета. Те си имат помощничка. Аз още работя,трябва ми отмора. Аз, като баба, единствено ще му се веселя “, съобщи 60-годишната майка на топ инфлуенсърката Николета Лозанова.

НиЛо е бременна и то в много напреднал етап. Определено бъдещия баща Ники Михайлов чака с неспокойствие появяването на дребното дребосъче. И не е толкоз значимо дали Николета е забременяла ин витро или по естествен метод. Самата моделка постоянно е споделяла, че не държи да се вижда в ролята на младоженка, само че несъмнено си мечтае за още едно дете. И желанието й се сбъдна. Тя има 11- годишна щерка от Валери Божинов-Никол. За вратарят Ники Михайлов това ще е първа рожба.

„ Спокойна съм за Никол. Тя пораства при мен и  Ники, и вижда какъв брой доста се обичаме, и се грижим един за различен. Като порасне, ще търси същия модел “, безапелационна е мама Николета.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР