Майката на Лионел Меси разкри, че е била изненадана, от

...
Майката на Лионел Меси разкри, че е била изненадана, от
Коментари Харесай

Майката на Меси: Ние също бяхме изненадани

Майката на Лионел Меси разкри, че е била сюрпризирана, от обстоятелството, че синът ѝ е спечелил Златната топка за 2019 година. Нападателят на Барселона прегърна за шести път самостоятелния трофей, изпреварвайки Върджил ван Дайк.

Майката на Лионел Меси Селиа Кучитини даде изявление за „ El Espectador”, в което приказва за триумфите на своето момче.

„ Много съм щастлива. Не сме очаквали това. Ние смятахме, че петата Златна топка ще бъде последната. Честно казано, това беше прелестна изненада. Той (Меси) не го очакваше също”, показа майката на Меси.

„ Не знам дали той не е схванал минути преди този момент, само че ние не знаехме нищо”, сподели още Селия.

Обичащата майка мъчно приказва за рецензиите, които понася нападателя на каталунците: „ Много боли, тъй като може да бъде подложен на критика без насмешки. Има хора, които могат да наскърбяват. Като майка, това ме наранява. Не е належащо да бъде харесван от целия свят.”

„ Цялото ни семейство знае, че той има дълг към Аржентина, само че никой не желае да завоюва международната купа или Копа Америка повече от него. Хората може да си мислят, че той играе неприятно. Ние вършим същото, споделяме му. Нямате концепция дори”, разяснява още майката на Меси.

Запитана за възможното пенсиониране на футболиста, Селия отговори: „ Това постоянно е нещо доста прочувствено. Кариерата му не стопира да ни изненадва всеки ден. Той се откроява с това, че е доста добър човек и страховит татко.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР