Майката на красивата студентка по медицина Виктория Минчева, която се

...
Майката на красивата студентка по медицина Виктория Минчева, която се
Коментари Харесай

Чаровна пловдивчанка се спасила на косъм от ужаса в Италия!

Майката на красивата студентка по медицина Виктория Минчева, която се размина на косъм от рухналия виадукт в Генуа, разкри детайлности за щурия шанс, който е извадило момичето й. 

Чаровната пловдивчанка, която е изкарала 5,80 на изпита в Медицинския получила като подарък от родителите си екскурзия до Италия. С нея тръгнала и другарка.

" Отпътуваха с директната линия от Пловдив до Бергамо. Оттам са отишли в Милано, откъдето са се качили на рейс за Генуа ", описа пред " Марица " майката на Виктория - Зорница Минчева, която работи в авиобаза " Граф Игнатиево ".  Бащата на Виктория е търговски представител на задгранична компания. Когато двете млади българки поемат с буса от Милано за Генуа, времето станало доста неприятно.

" Обади ми се по телефона, с цел да се оплаче от дъжда и от това, че той ги е забавил с половин час ", споделя майката Зорница. Точно тук става чудото. Час, откакто Виктория се оплакала от дъждовното време, тя отново се обадила на майка си и й споделила: " Спасихме се по знамение! Ако времето не ни беше забавило, може би щяхме да сме от тези, които починаха на виадукта ".

" Беше доста разчувствана и незабавно попита, по кое време е празникът Успение Богородично. Казах й, че е на идващия ден ", споделя Зорница Минчева. Малко след сгромолясването на виадукта всички возила спрели. Никой от италианците в буса не приказвал британски. Двете български девойки обаче чували да се повтаря думата " злополука ". " Чакали са доста дълго време, след това са пристигнали служители на реда и съобщили на пасажерите да слязат и да се върнат назад пеш. Магистралата е била задръстена със спрели коли. Нашите деца са се върнали и са се качили на различен автобус за Генуа. Когато минавали по един паралелен на този мост, видели същинския смут на злополуката. Пак ми се обади и сподели: Мамо, ние можеше да сме там! ", споделя пловдивчанката.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР