Майката на депутат от БСП е собственичка на колата, с

...
Майката на депутат от БСП е собственичка на колата, с
Коментари Харесай

Изненада! Колата-ковчег, в която загина младеж във Видинско, е на майката на известен депутат /снимка/

Майката на народен представител от Българска социалистическа партия е собственичка на колата, с която почина 19-годишен юноша край Видин, научи организация BulNews.
Притежателка на автомобила е Kaтя П. Тя е родител на народния представител от редиците на Българска социалистическа партия Филип Попов. Припомняме, че смъртоносният случай стана в неделя през нощта малко след 2.30 часа, а за него заяви медията ни.

Трагедия на пътя! Младеж почина при тежка злополука във Видинско /снимки/

От прокуратурата във Видин потвърдиха информацията за собствеността на колата.
„ По ваучър автомобилът в действителност е благосъстоятелност на майката на народния представител “, съобщи окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев.
Обвинението към момента обяснява по какъв начин „ Форд “-ът, който се заби в дърво на пътя сред Капитановци и Неговановци, е попаднал в ръцете на починалия млад лидер.
По неофициална информация колата се употребява от депутата Попов за обиколки по предизбони събрания. Видинчани описват, че в града той се е движел с по-евтина кола, с цел да не нервира гласоподавателите със скъпия си джип, който събира прахуляк в гаража му. С него е виждан и починалият татко на народния представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР