Майката на д-р Ирена Иванова, която падна от 7-я етаж

...
Майката на д-р Ирена Иванова, която падна от 7-я етаж
Коментари Харесай

Отчаян апел от майката на д-р Ирена Иванова: Нуждаем се от кръв, много кръв!

Майката на доктор Ирена Иванова, която падна от 7-я етаж на блок 302 в жилищен квартал „ Люлин “ 3 в София, Павлина Петрова, насочи обезверен апел към хората да дарят кръв, нужна за спасяването на щерка й. 

От петък вечерта лекарите в „ Пирогов “ се борят за живота на своята колежка от Враца и на този стадий прогнозите са оптимистични за положението на човек, претърпял сходна акцидент, оповестява bulnews.bg

В събота близки на фамилията потърсиха помощ за образуване на дарителска акция за набирането на рядката кръвна група нула негативна. Още в събота вечерта десетки непознати хора подариха кръв за доктор Иванова и количеството обезпечи успокоение на лекарите при интервенциите на потърпевшата. За страдание към момента обстановката е сериозна, предстоят нови 3-4 животоспасяващи интервенции и за тях ще е нужна нова кръв.
Всеки, който има опция да подари от рядката група 0-, може да го направи на следните места, посочени в  линка . Бележките можете да оставите в " Спешно поделение " на " Александровска “ болница или в " Централна реанимация " на Пирогов. Основание на бележките - за доктор Ирена Евгениева Иванова.
Семейството благодари на всички хора, които се включиха в битката за спасяването на доктор Ирена Иванова!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР