Майката на Банова също поискала да помогне с парите за

...
Майката на Банова също поискала да помогне с парите за
Коментари Харесай

Всички Се Питаха Това! Вижте Къде Ще Прекарат Медения Месец Росен И Деси Плевнелиеви!

Майката на Банова също поискала да помогне с парите за сватбата, както е по остаряла българска традиция. Тъщата на някогашния държавен глава имала задоволително събрани средства да заплати даже цялата женитба. Но Росен Плевнелиев изрично отказал на тъща си.

И въпреки да не съумяла да убеди зетя да заплати сватбата, майката на Банова направила неповторим подарък на младоженците, написа „ Галерия “. Лили Шопска резервирала на Деси и Росен екзотична отмора на Малдивите. Там двамата влюбени ще прекарат медения си месец единствено двамата. Майката на някогашната синоптичка поела уговорката да се грижи за внучката си. Близо 10 000 лв. ще коства медения месец на Банова и Плевнелиев.

Кога двамата влюбени ще заминат обаче, решат те. Майката на Деси оставила този избор на тях. Най-вероятно Банова и Плевнелиев ще изчакат раждането на бъдещия си правоприемник и ще заминат по-късно. Лили дава обещание да поставя грижи и за Йоанна и за дребното бебе, с цел да може щерка й и шурей й да останат сами.Деси призна, че сватбата е предходна ужасно и тя е доста щастлива. Банова и Плевнелиев чакат бъдещия си правоприемник през есента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР