Майката на актрисата Луиза Григорова – Ивет, изглежда като ученичка

...
Майката на актрисата Луиза Григорова – Ивет, изглежда като ученичка
Коментари Харесай

Бурна любов топи майката на Луиза Григорова

Майката на актрисата Луиза Григорова – Ивет , наподобява като ученичка и дължи младежкия си тип на нова обич, научи „ Галерия “. Шефката на фешън организация „ Ивет модерно “ се похвали, че е влюбена, а щастливецът се споделя Атанас Минев .

Ивет Григорова и Наско живеят дружно неотдавна, само че се познават от дълго време. Официално признават за връзката си преди няколко месеца, откакто Ивет го среща децата си. Луиза и Кристина го утвърждават и даже пожелават на майка си този път да откри мъжа на живота си.

Приятелки на стилната шефка също подозират идна женитба. Ако това е правилно, Ивет ще мине за трети път под венчилото.

От първия й брак с Красимир Григоров се ражда Луиза, а от втория с Евгени Ангелов – Кристина. „ С първия ми мъж се разделихме след 10 години брак. Знаехме по какъв начин да се обичаме и по какъв начин да се нараняваме. Накрая просто разбрахме, че не сме един за различен. Настоящият ми мъж е цялостната диаметралност на предходния. Господ ме обича и ми изпрати интелигентен, хубав, обичащ и безрезервен мъж, който до ден-днешен пали огъня у мен “, показа преди няколко години Ивет.

Огънят с Евгени явно от дълго време е загаснал и стилната шефка към този момент гори от обич по Атанас Минев . Съдейки по външния й тип и съвършената й фигура, новата пристрастеност несъмнено й се отразява добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР