Майката на 6-годишно дете, което застреля учителя си във Вирджиния,

...
Майката на 6-годишно дете, което застреля учителя си във Вирджиния,
Коментари Харесай

Майка на 6-годишно дете, което застреля учител във Вирджиния, получава 2 години затвор за неглижиране на дете

Майката на 6-годишно дете, което простреля учителя си във Вирджиния, беше наказана в петък на две години затвор за закононарушение занемаряване на дете, съвсем година откакто синът й употребява револвера й, с цел да рани сериозно възпитателя.

Присъдата в петък беше вторият път, когато Дея Тейлър беше подведена под отговорност за стрелбата в класната стая, която изуми нацията и раздруса военния корабостроителен град Нюпорт Нюз.

Щатската присъда, която тя получи в петък от съдията на окръжния съд Кристофър Папиле, беше по-строга от това, което се изисква в насоките за щатски санкции и по-сурова от рекомендацията за взаимна присъда от шест месеца прокурори и юристите на Тейлър, за които се съгласиха в съглашение за признание на виновността.

Тейлър беше наказан през ноември на 21 месеца във федерален затвор за приложимост на марихуана, до момента в който притежаваше револвер, което е нелегално съгласно законите на Съединени американски щати. Комбинацията от нейните щатски и федерални присъди възлиза на общо нака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР