Майката на 2-годишния Люк от Охайо, САЩ, твърди, че детето

...
Майката на 2-годишния Люк от Охайо, САЩ, твърди, че детето
Коментари Харесай

2-годишен разказва предишния си живот

Майката на 2-годишния Люк от Охайо, Съединени американски щати, твърди, че детето й е разказвало за предишния си живот и това я плашело, оповестява Fox 2 Now. Според Ерика Руелман момчето в един миг почнало да се държи доста необичайно - почнало да се тревожи за сигурността на къщата и по-късно почнало да назовава всички играчки Пам, макар че не познавали дами с това име.

„ Попитах го коя е Пам? Той се обърна към мен и сподели: „ Е, това бях аз ".

Попитах какво значи това. Той отговори:

„ Преди бях аз, само че умрях, качих се на небето и видях Бог, а по-късно Бог ме бутна назад долу. Когато се разсъниха, към този момент бях бебе и ти ме назова Лука ", споделя Ерика.

Майката твърди, че е доста смутена, защото в фамилията в никакъв случай не са говорили за Бог и не са обсъждали тематиките за живота и гибелта. Тогава тя сякаш решила да попита по какъв начин е умряла Пам, на което получила отговор, че дамата е умряла в пожар. В същото време детето направило жест с ръка, обяснявайки, че Пам е скочила от покрива.

Ерика траяла да разпитва сина си за детайлности и схванала, че всичко се е случило в огромен град, където има влакове. Така решила, че става въпрос за Чикаго. Люк се съгласил с нейните догатки.

Ерика решила да откри информация за пожарите в Чикаго. Така научава, че през март 1993 година постройката на хотел Пакстън е била обхваната от голям пожар и множеството посетители били заключени на горните етажи. Този ден починали 19 души, в това число 30-годишната Памела Робинсън. Бягайки от огъня, тя скочи от покрива.

Когато пред 2-годишния Люк били сложени доста фотоси на непознати, измежду които и фотография на Пам, се случило следващото знамение. Момчето показало фотографията на умрялата жена и споделило, че помни по кое време е направена.

Ерика почнала да разпитва за роднините на Пам и се свързала с щерка й. След диалога открила прилики сред умрялата жена и своя наследник.
„ Научих, че Пам е била огромен почитател на американския артист Стиви Уондър. Люк в действителност харесва тази музика “, споделя Ерика. Според нея Люк скоро почнал да „ пуска “ Пам и нямал какво повече да каже за нея.

Въпреки това Ерика счита, че случилото се би трябвало да бъде споделено с хората. „ Тази история приказва за единение и обич “, споделя майката. Възможно е самата тя да е измислила тази история или детето в действителност да е разказвало за Пам.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР