Майката на 18-месечно момче и бившият й бяха осъдени до

...
Майката на 18-месечно момче и бившият й бяха осъдени до
Коментари Харесай

Майка и бивша в затвора за убийството на 18-месечно момче със 70 „насилствени дисциплинарни“ наранявания

Майката на 18-месечно момче и някогашният й бяха наказани до живот за убийството му след нощ на „ насилствена дисциплинираност “, при която детето претърпя 70 пострадвания по тялото си и беше открито с кокаин в тялото си.

Малкият Алфи Филипс беше пребит до гибел и задушен в нахлуване през нощта от двойката, подхранвана от уиски и кокаин, и умря с " безчет натъртвания ", счупени ребра, ръце и крайник. След развой в Кралския съд в Мейдстоун, Сиан Хеджис, на 27, и Джак Бенъм, на 35, бяха наказани за ликвидиране и през днешния ден наказани надлежно на най-малко 19 години и 23 години.

Момчето беше намерено синьо и флопи сутринта на 28 ноември 2020 година в караваната на Бенхам в Хернхил, покрай Фавършам, Кент и парамедиците споделиха, че е „ незабавно явно “, че Алфи е бил мъртъв от известно време. По време на процеса и двамата обвинени отхвърлиха да са наранили Алфи. Съдът изслуша Бенам, който не е татко на Алфи, който сподели, че се е събудил с дребното дете под крайници си в леглото и си е помислил, че го е задушило....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР