Майката на 11-годишната Одри Кънингам твърди, че заподозреният за убийството

...
Майката на 11-годишната Одри Кънингам твърди, че заподозреният за убийството
Коментари Харесай

Смразяващите текстови съобщения на заподозрения Одри Кънингам до майката с искане за среща в парка бяха „червени знамена“

Майката на 11-годишната Одри Кънингам твърди, че обвиненият за убийството й се е опитал да я накара да се срещне с него и момичето в деня, в който тя изчезна.

Майката на Одрий, Каси Матюс, твърди, че обвиненият Дон Стивън Макдугъл се е опитал да я уреди да пристигна да се срещне с него и Одрий в близкия парк. Гмуркачи към този момент са извадили тялото на 11-годишната Одри Кънингам от река в Тексас дни след изгубването й, а управляващите са повдигнали обвиняване в ликвидиране против Макдугъл, другар на татко й, който е живял в парцела на фамилията й.

Аудри живееше с татко си Джошуа и отчетите сочат, че част от грижите за децата, като да вземем за пример воденето й на учебно заведение, са оставени на Макдугъл, който има татуировка със свастика. В екранни фотоси на това, което наподобява като известия сред Каси и Макдугъл, двамата разискват организирането на среща в парка с Одрий. Бащата на момичето, Джош Кънингам, трябваше да бъде държан в незнание.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Въпроси без отговор, до момента в който момиче,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР